Socionomkonsulter

Vi rekryterar och hyr ut socionomkonsulter eller personal med likvärdig utbildning och erfarenhet. Vi bemannar inom socialt arbete och vi är verksamma inom privat och offentlig sektor.

Vår erfarenhet är att även den mest välfungerande verksamheten kan hamna i behov av förstärkning. Står ni i en situation där ni är i behov av kompetent personalförstärkning? Kontakta oss med er förfrågan!

rawpixel-648580-unsplash.jpg

Kompetens och kvalitet

Våra konsulter är personer med grundlig kunskap och relevant erfarenhet inom området socialt arbete och således duktiga på att hantera olika typer av uppdrag inom den sociala sektorn. Våra konsulter lämnar regelbundet in utdrag från belastningsregistret och sekretessförbindelse är en självklarhet för oss.

Vill du arbeta hos oss?

Som socionomkonsult på Minerva blir du en del av ett företag som fokuserar på individuell utveckling. Vi tror att människor som är nöjda gör ett bättre arbete och erbjuder våra anställda en konkurrenskraftig lön och personligt anpassade anställningsvillkor. Vi ger dig en grundtrygghet genom försäkringar och pension enligt kollektivavtal.

Kontakta oss för mer information!